Diensten

Een website naar het Duits; een gebruiksaanwijzing naar het Pools, Zweeds; een brochure vanuit het Engels; een bijsluiter naar het Turks: wij verzorgen het allemaal.

 

Wij vertalen veel agrarische vakliteratuur, onderzoeksrapporten, teeltadviezen, websites, brochures, machinehandleidingen, exportpapieren, handelscontracten en leveringsovereenkomsten. Laatste tijd doen we steeds meer vertalingen op het gebied van veiligheid en preventie. Wij zijn specialist in grote, meertalige projecten. Bij ons bent u altijd op het beste adres. Wij vertalen allerlei soorten tuinbouwteksten voornamelijk vanuit het Nederlands, Vlaams en Engels naar elke gewenste doeltaal. Het native speaker principe staat altijd centraal: elke tekst wordt vertaald door een zorgvuldig geselecteerde moedertaalspreker die ook specialist is in de agrarische sector.

Elke vertaling wordt standaard nagelezen en gecorrigeerd door een eveneens native proofreader. Alleen zo kunnen wij garanderen dat u de beste vertalingen krijgt, geheel afgestemd op het specifieke jargon van de tuinbouwbranche.

 

Wij zijn er niet alleen voor eenmalige vertalingen. Veel klanten schaffen een prepaid knippenkaart aan waarmee ze een tegoed kopen en dus niet meer te maken hebben met het minimum orderbedrag en bovendien genieten van een aanzienlijke lagere woordprijs. Ideaal voor het updaten van uw website of bijvoorbeeld uw correspondentie. Het vertalen van een Duitse aanvraag kan gemakkelijk met geautomatiseerde vertaalwebsites, echter het schrijven van een klinkende en correcte offerte is geheel iets anders. Dit is onze specialiteit en wij zijn op afroep beschikbaar om uw zakelijke correspondentie te vertalen. Per kwartaal krijgt u een overzicht van uw tegoed en u wordt altijd vooraf geïnformeerd of de vertaling past in uw budget.